Започват номинациите за „Спортист на годината“ на община Търговище за 2018 г.

Written by on 20/11/2018

Започват номинациите за „Спортист на годината“ и „Отбор на годината“ за 2018 г. на община Търговище. Традиционно, в класацията ще бъдат отличени десетте най-добри индивидуални спортисти, както и най-успешният отбор на годината. Въвежда се и нова категория – „Млада надежда на годината“, в която ще бъде отличен най-добрият спортист до 12-годишна възраст в община Търговище.

В периода от 21 до 28 ноември ръководителите на спортните клубове могат да подадат своите предложения, като посочат до 3 номинации във всяка от категориите. Документите се приемат в Центъра за административно обслужване на Общината. Освен номинациите, клубовете трябва да приложат и протоколи от официалните първенства, доказващи постиженията на състезателите през годината.

Класирането ще бъде извършено на 30 ноември от комисия, назначена със заповед на кмета д-р Дарин Димитров. В нея участват спортни деятели, експерти от Община Търговище и журналисти, отразяващи дейността на клубовете.

Победителите ще бъдат наградени на официална церемония, която ще се състои на 13 декември от 17.30 ч. в концертната зала на Центъра за младежки дейности и инициативи.

Всички необходими документи и формуляри за подаване на номинациите могат да бъдат получени в стая 18, тяло III на Община Търговище или изтеглени от уебсайта на местната администрация: http://targovishte.bg/index.php?nav=91


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background