Майкъл Патрик Кели издаде своя дългоочакван пети албум B·O·A·T·S

Written by on 26/03/2022

B.O.A.T.S-Michael-Patrick-Kelly-пети-албум-Радио-Търговище
B.O.A.T.S-Michael-Patrick-Kelly-пети-албум-Радио-Търговище

Ирландско-американският певец и автор на хитове Майкъл Патрик Кели е роден в семейна група, наречена „The Kelly family“. Още като тийнейджър той е катапултиран сред звездите, превръщайки се в симпатяга на цяло поколение. На 18 вече е написал световни хитове като „An Angel“ и „Fell in love with an alien“, продава над 20 милиона албума, и пее в турнета като, споделя сцената с Павароти и се изявява в легендарния „Michael Jackson & Friends“ концерт.

Michael Patrick Kelly издаде своя дългоочакван пети албум B·O·A·T·S (Based On A True Story), 

Общо 15 песни, от този пети албум всички базирани на истински истории и реални преживявания. Например; затворникът, който става иконописец в затворническата си килия и се научава да прерисува живота си в нова светлина ((“Icon”-„Икона“). Песен, вдъхновена от една от най-ярките срещи на Майкъл Патрик Кели, който вече няколко пъти пя за затворници зад решетките.

Слепият бегач и златен медалист от Параолимпийските игри тегли своя рухнал водач, докато тича към финалната линия, подпомаган само от виковете на публиката на стадиона („Running Blind“).

Случило се с малкият тогава 5-годишен Майкъл Патрик който къса цветя за гроба на майка си от съседни гробове. Десетилетия по-късно той носи пикап, пълен с букети, до гробовете от който е късал цветя, разплаквайки едно испанско село. (“Mother’s Day”-„Денят на майката“).

Албума съдържа парчета като „Beautiful Madness“, „Throwback“ и затрогващата балада „Blurry Eyes”, като и трите песни оглавяват европейските класации.  Сега изпълнителят представя енергичен денс ремикс на „Blurry Eyes“

с диджея и продуцент Gromee, известен със своите международни колаборации, радио хитове и поделянето на една сцена с Mariah Carey, David Guetta и Elton John.

Песните от пети албум вече може да чуете и в ефира на радио Търговище


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background