MATTEGO, за новата си песен BEFORE YOU GO.

Written by on 04/02/2022

„Любовта дава крила“. Е, в някои случаи е необходим скафандър на астронавт, за да си върнеш сърцето на любимия човек. Точно с такъв скафандър полита един от най-успешните TikTok инфлуенсъри в България и изпълнител – MATTEGO, за новата си песен BEFORE YOU GO.

Премиерата на парчето беше само преди по малко от минути от редакционното завършване на статията , в официалния YouTube канал на лейбъла Moon Invasion (чието лого също е шлем на астронавт).

Сингълът излиза във всички дигитални платформи от Warner Music, чрез Орфей Мюзик.
BEFORE YOU GO дава обещаваща заявка да се превърне в химн на всички, които не се отказват от любовта и са готови да се борят за сърцето на любимия човек. Но и на всички, които обичат да танцуват до полуда, защото песента е с модерен клубен звук, бърз бийт и е гарнирана с пикантен вкус на ориент. Така
BEFORE YOU GO застава на гребена на модерните тенденции на поп сцената. Текстът на песента е дело на самия MATTEGO, а над музиката работи отново с известното продуцентско дуо Fabrizio Parisi & The Editor, с което създаде и сингъла Like Champagne. Вокалите са записани в студио New Spirit. BEFORE YOU GO излиза като лирик видео, от което ще научите не само текста на парчето, но и танца към него. За целта MATTEGO е подготвил изненада с танцуващ астронавт, който умело показва стъпките във визуализацията. MATTEGO е един от най успешните български инфлуенсъри в TikTok с повече от 335 000 последователи в тази социална мрежа. Музиката обаче винаги е била негова страст и в последните три години той реализира няколко собствени песни.
Първата голяма крачка към сериозна музикална кариера направи през лятото на 2021 г., когато пусна сингъла LIKE CHAMPAGNE заедно с утвърденото продуцентско дуо Fabrizio Parisi & The Editor. Песента получи одобрението на феновете, които я гледаха над 63 000 пъти в YouTube и я слушаха над 15 400 пъти
в Spotify. MATTEGO продължава уверено да развива артистичния си талант, който е насочил към най-актуалните клубни и поп стилове.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background