DARA с новото парче Call Me в дует с Matteo

Written by on 23/01/2022

Колаборациите отдавна са формула за успешна реализация на репертоар и артисти в повече от една територия. Отчитайки, че споделените моменти между талантливи хора от различни държави в студиото и на сцената са страхотна възможност, екипите на Virginia Records и Universal Music Romania създават проекта “Call Me” за двама от най-известните си изпълнители – DARA и Matteo.

Статусът на DARA в България, талантът ѝ, както и нейният потенциал за генериране на внимание извън страната, определят избора на най-големия румънски лейбъл. Matteo пък, освен успешен рапър и продуцент в Румъния,
добива огромна известност в Азия с парчето си “Panama”, което след фурор в TikTok преди няколко години събира над 200 милиона стрийма.

Комбинацията между двамата топ артисти се случва на фона на песен, озаглавена “Call Me”, създадена заедно с друг хитов продуцент и изпълнител – Кристиан Тарчеа или Monoir, с когото DARA има 3 предишни сингъла.

“Call Me” ще има кампании в над 10 държави – България, Румъния, Русия, САЩ, Канада, Гърция, Турция, Южна Корея, Полша и др.

„Да работя с артисти и автори от други държави е истинска привилегия за мен. Именно моментите заедно с други творци са в основата на онова, което ме дърпа напред. Срещата с Мatteo в този проект е най-вероятно само начало на неща, които ще правим съвместно. Снимките на видеото също бяха страхотно
преживяване.“, споделя DARA.

Видеото на “Call Me” е дело на режисьора и сценарист Виктор Чучков, оператора Александър Станишев и екипа на Albion Films.

Премиерата на “Call Me“ бе на 21 януари в 10:00 ч. в официалния YouTube
канал на Virginia Records и вече събра над 44 хиляди гледания за по малко от ден.
Може да изтеглите песента от:
Spotify : https://music.apple.com/us/album/call-me/1602827672?i=1602827952

Apple Music : http://www.tidal.com/album/210895665

Tidal : https://www.deezer.com/album/284231922

ПОСЛЕДВАЙТЕ DARA

https://www.facebook.com/DarinaYotovaOfficial/ FACEBOOK
https://www.instagram.com/darnadude/ INSTAGRAM
https://www.tiktok.com/@darbiethings TIKTOK

ПОСЛЕДВАЙТЕ MATTEO

https://www.facebook.com/MatteoMusic FACEBOOK
https://www.instagram.com/yesiammatteo/channel/?hl=bg INSTAGRAM
https://www.tiktok.com/@yesiammatteo TIKTOK


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background