Откриване на нов магазин в Търговище на LC Waikiki
Откриване на нов магазин в Търговище на LC Waikiki

LC Waikiki откри на 15 юли своя 28 магазин в България в Търговище. Марката зарадва жителите и гости на Търговище с изкушаващи оферти и богато разнообразие от дрехи и аксесоари за цялото семейство. От модната верига се ангажираха, че приятните изненади за клиентите в Търговище и региона ще продължават през цялата година. 

Работното време на магазина, който се намира на улица „Сюрен“ 29 е всеки ден от 10 до 20 ч. „Доброто съотношение между цена и качество е формулата, която прави LC Waikiki успешна на пазара в България повече от 11 години. Стремим се непрекъснато да подобряваме клиентското преживяване и да развиваме концепцията на магазина и асортимента, като предлагаме все по-голямо удобство при пазаруване и непрекъснато обогатяващо се портфолио“, отбелязва Владислав Танчев, управител на компанията за България.

В страната марката е представена в 17 града като присъства в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Добрич, Габрово, Плевен, Сливен, Хасково. Тя управлява повече от 1100 магазина в 47 страни по света. През последната година LC Waikiki откри 5 нови магазина в България – в Благоевград, Шумен,  Ямбол, Казанлък и осми магазин в София.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background