STELLAR & ТEO – с нов проект – “Къде ли /Прела Баба/”

Written by on 29/04/2021

Още един дует избра нашата медията за да представи своят нов п Радио Търговище благодари за доверието на всички млади таланти който се обръщат към нас с цел представяне на нови проекти.

STELLAR & ТЕО са дует, който „случайността“ събира. Запознават се по време на общ проект, а вече имат и първа собствена песен. Сега младите изпълнители изненадват с мелодия, вдъхновена от много популярна творба. Новият им проект е озаглавен “Къде ли /Прела Баба/”.

“Това е песен за кръговрата на живота, която насърчава приемствеността между различните поколения. Независимо от възрастта, всеки човек се стреми към своето усещане за любов“, споделят STELLAR &ТЕО.

Песента ще се завърти в ефира на Радио Търговище от 30.04.2021 когато е и официалната премиера на техният видео клип, в предаването Преди Обед по Btv, в радио ефир, както и в YouTube канала на “STELLAR & TEO“ и всички стрийминг платформи – SpotifyApple MusicAmazon 

Изпълнителите избират премиерата да бъде през Април, защото това е месец, символизиращ новото начало и любовта.

Новият сингъл е по текст на Evangeline, а музиката и аранжиментът са на хитовия композитор Светлин Къслев.

Идеята за “Къде ли /Прела Баба/” хрумва на STELLAR & ТЕО по време на съвместно пътуване. Те не на шега споделят, че когато пътуват заедно се раждат най-оригиналните им щури, творчески идеи.

Режисьор на видеото към песента е, многократно награждаваният от Бг Радио и MM-Tv, Александър Моллов. Той реализира съвместните проекти с Дует Каризма, Нина Николина, Гери-Никол и др.

Сензацията в клипа е участието на една очарователна дама, а именно Олга Анастасова. В клипа тя се превъплъщава в забавна, енергична баба. Тя стопля сърцата на зрителите с танци, докато си шета из вкъщи .

Танцът е символ на приемственост, затова в клипа участват и младите танцьорки от школата на талантливия Милен Данков. Той обогатява клипа със своята оригинална хореография, в която за момент се включват STELLAR & ТЕО.

Стелар завършва НМА „проф. Панчо Владигеров“, специалност поп и джаз пеене при проф. Стефка Oникян. Тя пее 5 години в група „Метробенд“ в Южна Корея, в която е пяла и Жана Бергендорф. Там талантът и е забелязан от световно известния бейзболист Хенри Соса. С негова подкрепа тя записва няколко авторски песни в Доминикана.

Тео завършва ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност поп и джаз пеене при Мая Бошева. Стипендиант е от майсторския клас на Милчо Левиев и Вики Алмазиду. Финалист от Х-Фактор България с Квартет Белканто.

Радио Търговище благодари за доверието на всички млади таланти който се обръщат към нас с цел представяне на нови проекти.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background