Базар за мартенички организира Община Търговище

Written by on 12/02/2021

На 15 февруари в Търговище ще се проведе базар за продажба на мартеници. Той ще продължи до първите дни на месец март, съобщават от общинска администрация.

Местата, определени за търговия са: ул. „Васил Левски“ (до I ОУ „Христо Ботев), ул. „Цар Симеон“ (Цветарска), на свободния терен между ул. „Братя Миладинови“ и „Васил Левски“ и свободните площи срещу областната болница на бул. „Сюрен“.

55 са постъпилите заявления за участие от търговци. Те ще заплащат такса от  1,50 лв. на кв. м на ден. За ул. „Цар Симеон“ таксите за ползване се определят от „Общински пазари“ ЕООД.

Зареждането на пунктовете за продажба ще е сутрин, от 7.00 ч. до 8.00 ч., от паркинга на ул. „Христо Ботев”, ул. „Иван Вазов”, ул. „Братя Миладинови“ и бул. „Сюрен“, без автомобилен достъп до пешеходните зони. Работното време на базара ще е от 8.00 ч. до 19.00 ч. всеки ден.

 Във връзка с противоепидемичната обстановка щандовете на търговците ще са на отстояние 3 м един от друг. Посетителите трябва да спазват физическа дистанция от 1,5 м. Препоръчително е носенето на предпазна маска за лице. 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background