Отличиха възпитаници от Първо СУ„Св.Седмочисленици“

Written by on 07/01/2021

Възпитаници от Първо СУ „Св. Седмочисленици“ гр. Търговище са отличени с грамоти от Националния есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов“.

Кристина Пенчева и Никола Чан са наградени за участието си със своя проект „Кръговрат на водата“ в направление „Мултимедийни приложения“. Грамотите бяха връчени от началника на РУО – Търговище г-жа Елка Станчева.

„Радвам се, че имам удоволствието да Ви поздравя лично. Вярвам, че тази награда ще Ви даде стимул да продължите да се развивате и да надграждате уменията си“, заяви началникът и поздрави седмокласниците за представянето им в турнира. Тя връчи грамота и на техния ръководител г-жа Фирдес Рушудова – учител по информационни технологии.

Директорът на Първо СУ „Св. Седмочисленици“ Севдалина Зафирова също поздрави учителя и учениците. Тя заяви, че доброто им представяне е в резултат на участието им в проект „Образование за утрешния ден“ на МОН, по който през тази учебна година в училището са сформирани 3 клуба по интереси за развиване на дигиталните умения на учениците. 

  Предвид епидемичната обстановка тази година десетото издание на националния есенен турнир се проведе дистанционно. Чрез платформата MS TEAMS учениците са презентирали своите проекти от домовете си. Организатори на състезанието са МОН, РУО – София.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background