„Да украсим за Коледа община Търговище“

Written by on 30/11/2020

От днес 30 ноември стартира конкурсът на Община Търговище за най-атрактивна празнична украса. Той ще се проведе изцяло онлайн във фейсбук страницата „Да украсим за Коледа община Търговище“. Тази година в събитието ще могат да участват всички жители на община Тъговище, както физически така и юридически лица ще имат възможност да премерят „сили“ в надпреварата.

Участниците ще се състезават в две категории. Първата от тях е за най-атрактивна външна празнична украса на сграда/балкон. Втората е за най-атрактивна външна украса на обществено място (междублоково пространство, централна част в населените места, двор на обществена сграда и други).

До 12.00 часа на 23 декември всички желаещи трябва за изпратят до 3 снимки на украсените от тях места на имейл адрес: presscenter.targovishte@gmail.com или на лично съобщение на фейсбук страницата на конкурса. Посочват се и трите имена (организация или фирма), адрес на обекта и телефон за връзка.

Във Facebook страницата „Да украсим за Коледа община Търговище“ ще бъдат публикувани всички снимки. Тези чийто три фотографии от двете категории съберат най-много харесвания във фейсбук, ще получат предметни награди. За първо място тя е с равностойност 200 лв., за второ – 150 лв., а за трето – 100 лв. В случай че в някоя от категориите победител е кметство в населено място в общината, премията ще е парична. Тя ще бъде връчена само срещу представяне на фактура за изразходване на сумата. Средствата трябва да се ползват за обогатяване на украсата или за закупуване на парково и друго оборудване, така че придобивката да се ползва от селото или квартала.

Победителите ще могат да получат наградите си в удобно за тях време в Община Търговище.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background