Кметът на Търговище поздрави възрастните хора за празника им

Written by on 30/09/2020

На 1 октомври – Международен ден на възрастните хора, кметът на Търговище се обръща с думи на благодарност към всички родители, приятели, съветници.  

„Благодаря Ви за това, че независимо от трудностите в ежедневието, винаги ни посрещате с усмивка.Благодаря ви за това, че с всеотдайност сте оставили своя отпечатък върху развитието на Търговище и местната ни общност. Развитие, което полагаме усилия да продължи с ускорени темпове и заради Вас. Защото заслужавате да живеете в един спокоен, уреден, достъпен и зелен град.“

Дарин Димитров заявява категоричната си готовност да продължи да работи за подобряване на социалните услуги и благоустройството на общината. Кметът на общината изразява и надеждата си, че социалната дистанция няма да заличи близостта с възрастните хора. Имаме нужда и от тяхната мъдрост, за да вървим към едно по-добро и стабилно бъдеще, допълва той.

Пожелавам Ви най-вече здраве. Нека винаги намирате подкрепата, от която се нуждаете. Така, както Вие сте ни я оказвали през годините“ казва още кметът на община Търговище, в официалния поздрав към възрастните хора за техния Международен празник.

Честит празник!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background