Духовият оркестър към Община Търговище разкрива Школа за обучение по духови инструменти

Written by on 04/09/2020

Школа за обучение по духови инструменти за деца и възрастни разкрива Духовият оркестър към Община Търговище.

Духовият оркестър към Община Търговище разкрива Школа за обучение по духови инструменти за деца и възрастни. Заниманията ще започнат в началото на месец октомври. През учебната 2020/2021 година обучението ще е безплатно. То ще включва индивидуални уроци по инструмент по избор, както и начална музикално-теоретична подготовка. Инструментите за обучението ще бъдат предоставени от Духовия оркестър.  Уроците ще се провеждат в репетиционната зала на оркестъра в Центъра за младежки дейности и инициативи.

Чрез създаването на школата се цели както обогатяване на музикалната култура на съгражданите ни от всички възрасти, така и развитие на таланта на тези, които желаят да се развиват в музикалното поприще. 

За децата в начален етап на обучение часовете ще са с продължителност от 30 минути, а за останалите по 45 минути.

Записването за детската школа става чрез подаване на заявление от родител на място, в репетиционната на оркестъра, от 8.00 до 12.00 ч. в работни дни. То също може да бъде изпратено подписано и сканирано на е-мейл: brassband.trg@gmail.com.

Възрастните могат да заявят желанието си за участие в школата на тел.: 0601 6 41 46 или 0899 09 58 43. На посочените телефони може да се получи и допълнително информация за програмата за обучение и провеждането на уроците.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background