Редица прояви в Деня за безопасност на движението по пътищата в Търговище

Written by on 26/06/2020

Денят за безопасност на движението по пътищата – 29 юни, ще бъде отбелязан в Търговище с редица прояви, инициирани от областния управител Митко Стайков.

От 10 ч. в понеделник са организирани демонстративни игри по правилата за движение по пътищата между деца от Детската градина №2 „Осми март” в Търговище. По повод 29 юни Областната администрация изготви тематични стикери, плакати и рекламни билбордове по изображения, предоставени от Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата”.

Организаторите са изготвили и тематични стикери, плакати и рекламни съоръжения тип „билборд”, изображенията за които са предоставени от ДА „Безопасност на движението по пътищата”. Организирана е и съвместна акция между служители на МВР и деца от Детско полицейско управление – Търговище за раздаване на стикери, като за целта ще бъдат обособени четири пункта.

По повод Деня за пътна безопасност в Търговище ще бъдат монтирани нови рекламни съоръжения, които ще бъдат поставени на място с висок пътнико поток (в района на Кооперативния пазар) и на централния булевард „Митр. Андрей” (в близост до ЦМДИ- Търговище).

Всички мероприятия се реализират под егидата на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата”.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background