Стотици деца се включиха в инициативата „Моят разказ за гората“

Written by on 14/04/2020

Над 100 деца от цялата страна вече изпратиха до Североизточното държавно предприятие – Шумен свои творби за инициативата „Моят разказ за гората“. По-голямата част от малчуганите са предпочели да нарисуват любимите си животни, дървета и цветя, но не липсват и такива, които са съчинили стихотворения и разкази или пък са направили снимки на красиви кътчета от страната ни.

Припомняме ви, че заради отменената Седмица на гората от СИДП отправиха предизвикателство към всички малки и големи деца да пишат, да рисуват, да творят и да радват със свои произведения за гората.

Историите, разказите, стиховете, есетата или снимки на рисунки, придружени с името, годините, телефон за връзка, града, в който живеете можете да изпращате на електронен адрес t.dimitrova@dpshumen.bg. ОТ СИДП обещаха да публикуват всички произведения на страниците на СИДП, ПП „Шуменско плато“ и ИАГ. Така те ще стигнат до много хора от цялата страна и ще накарат всички да се усмихнат, да усетят шумоленето на листата, песента на птиците и ромона на горските поточета.
Творбите може да изпращате до 30 април!


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background