От нашата поща: „Мъж наруши карантината си и отиде в хранителен магазин в Търговище“?

Written by on 20/03/2020

Уважаеми слушатели и читатели. Първо искаме да Ви благодарим за доверието, което ни гласувате. Във вчерашния ден получихме и добри и лоши новини от вас. Добрата беше свързана с едно дарение към общинска администрация, а ние съдействахме като предоставихме контакти. Нашите адмирации за дарителите.

В следващите редове ще прочетете как наши наскоро завърнали се съграждани от чужбина нарушават карантината и излагат на риск всички нас.

От пощата:

„Здравейте, искам да споделя нещо, с вас работя в частен хранителен магазин и почти в края на работния ден в магазина влезе младо семейство с дете на 7 години. Като човек с дълъг опит в търговията, разбрах, пък и се познава хората, които са били зад граница. Попитах детето на шега сега ли се връщат от Италия и къде живеят в момента, а то ми отговори, че то живее в с. Давидово, а баща му се е завърнал преди два три дни от Франция. Изпаднах в ужас и при мисълта, че човек завърнал се току що от чужбина да обикаля града, зададох въпрос защо са навън, а бащата ми отговори, че е в карантина, но му омръзнало да стои в къщи. И в паниката и при мисълта, какво може да причини на мен и моето семейство не знаех, какво да направя и ги изгоних, моля като медия за съдействие!“

Радио Търговище припомня, че може да подавате сигнали към РЗИ-Търговище или на Горещ телефон на Община Търговище.


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background