“ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД“

Written by on 22/09/2019

„Винаги миролюбив, моят народ днес копнее за своя културен и икономически напредък .
В това направление нищо не бива да спъва България, нищо не трябва да пречи на преуспяването и .Такова е желанието на народа ни такава е неговата воля Да бъде според както той иска……

Манифест

Въодушевен от това свято дело и за да отговоря на държавните нужди и народното желание, с благословението на всевишният провъзгласявам съединената на 6-ти септември 1885 г. България за независимо царство и заедно с народа си дълбоко вярваме, че този ни акт ще намери одобрението на великите сили и съчувствието на целия просветен свят.

ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД“

Водени от желанието да запазим любовта към България във всеки от нас, от най-малките, до най-големите, приканваме всички граждани:
НЕКА РАЗВЕЕМ ТРИБАГРЕНИКА!!!

Защото няма по – красноречив символ на България от националният ни флаг. И както е факт, че няма нито едно пленено българско знаме в битка, така трябва да е факт, че на значимите дати за българската история трябва да отдаваме така нужната почит към Родината! В името на нашето бъдеще като народ, в името на миналото и предците ни, борили се за целостта, свободата и независимостта!
Последвайте призива ни и украсете празнично домовете си за Националния празник 22 септември!
Радио Търговище вече постави трибагреник на www.radiotargovishte.com
Такъв ще издигнем и утре в нашето студио.
Споделете в нашата страница във фейсбук снимките си и Вие, с българското знаме във вашите домове, офиси, обществени и културни институти и др.
Честит Ден на независимостта на всички българи!!!


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background