Първата SPIRIT COOL библиотека в Русе отвори врати в 1-во ОУ “Отец Паисий”.

Written by on 20/09/2019

Първата SPIRIT COOL библиотека в Русе отвори врати в 1-во ОУ “Отец Паисий”. Само за няколко месеца това доскоро прашно и мрачно OLD School място бе трансформирано в ярко и функционално COOL книжно пространство.

Преобразяването на библиотеката бе осъществено в рамките на социалната кампания на „Оргахим“ Spirit Трансформации – COOL Библиотеки, с участието на арх. Генчо Гоев – студио Goev design, „Паркетен Стил“ и издателство CIELA, което дари нови книги за учениците в училището.

„Вярвам, че както цветовете влязоха отново в нашата библиотека, така и знанието ще открие нови простори за учениците. Светла и уюта, библиотеката ни е готова да предизвика децата да четат още повече“, казадиректорът на 1-во ОУ “Отец Паисий“ г-жа Биляна Алексиева.
Символичен ключ за първото Spirit COOL книжно пространство в Русе бе връчен на директора на училището от Деница Йорданова, Бранд мениджър на SPIRIT Fine Paints, премиален бранд на Оргахим.

Социалната кампанията Spirit Трансформации – COOL Библиотеки преобразява училищните библиотеки в училища от три различни града в България – 1-во ОУ “Отец Паисий” в гр. Русе, Професионална Гимназия по хранителни технологии и техника в Пловдив и 90 Средно училище „Ген. Хосе де Сан Мартин“ в София.


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background