Бизнес форум събира представители на бизнеса от Търговище

Written by on 25/06/2019

„Бизнес форум – Търговище 2019“ ще се проведе днес, от 17.00 ч., в конферентната зала на хотел „Терра Европа“. Организатори са Община Търговище, Областен информационен център – Търговище и Сдружение „Център за регионално развитие – Търговище“. 

Форумът е отворен за участие за всички представители на бизнеса в Търговище. Ще се включат и Мартин Заимов, изпълнителен директор и председател на Борда на директорите на „Регионален фонд за градско развитие“ АД, София и Николай Петканов от Сдружение „Български Бизнес Форуми”. 

Работната среща е свързана с възможностите за актуализиране на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие на град Търговище 2014-2020 г. (ИПГВР), с цел включването на инвестиционните идеи на бизнеса в него. Условие за получаване на финансиране за реализиране на частни проектни идеи е те да бъдат част от ИПГВР. 

На форума ще бъдат представени основните възможности за подкрепа на планираните дейности на бизнеса чрез финансови инструменти, нисколихвени кредити и други.


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background