ПЪРВО МЯСТО И СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ЗА ТАЛАНЛИВИ ДЕЦА ОТ „НОВИ ГЛАСОВЕ“ НА ВОКАЛЕН КОНКУРС В СВИЩОВ

Written by on 08/04/2019

В продължение на три дни в Свищов се проведе петнадесетото издание на Националния конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Звездици за Лора”.

Над 120 изпълнители от цялата страна се съревноваваха пред жури с председател Маргарита Хранова и членове: певицата Мими ИвановаЕтиен Леви – певец и вокален педагогМая Райкова – продуцент на поп и джаз музика в БНРКристина Иванова и Траян Костов – носители на Гранд при на конкурса и Росен Маринов – директор на дирекция „Култура и културно наследство” в Община Свищов. 

В конкурса участваха индивидуални изпълнители до 19 години, разпределени в пет възрастови групи. Те се представиха с две песни – една българска и друга по избор. 
Всички участници получиха диплом и медал за участие. Във всяка възрастова група се присъди първа, втора и трета награда – диплом и плакет-статуетка. 

Сесил Алпер и Далия Гюлай, възпитанички на музикална школа „Нови гласове“ гр. Търговище с вокален педагог Десислава Станкова участваха в този конкурс и защитиха достойно името на школата си!

Сесил спечели I вото място в успорвана надпревара в трета възрастова група.


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background