Хиляди аплодираха Музикална школа „Нови гласове“ на Коледния концерт на Веселин Маринов в Зала 1 на НДК София

Written by on 05/12/2018

В понеделник 3 декември една Вълшебна Коледа изгря на сцената в Зала 1 на Националният Дворец на Културата в столицата ни!

Дългоочакваният концерт на Веселин Маринов заля 4 хилядната публика с коледен дух и настроение. Спектакълът започна в 19 ч. и продължи два и половина неусетно изминали часа! Певецът изпя над 20 песни от двата си коледни албума, като сподели, че подготвя и трети. Освен него напролет ще излезе и 29 му албум – заяви Маринов! Заедно с певецът на прекрасната сцена излязоха и други млади и по големи изпълнители. Идеята за съвместно изпълнение на песента „Доброта“ със малките талантливи деца на Музикална школа „Нови Гласове“ е изцяло на Веселин Маринов. Той следи от няколко години дейността на школата и изцяло се довери за Коледният си концерт в НДК на възпитаниците на Деси Станкова.

Така 14 талантливи певци от школата отпътуваха за знаменитият спектакъл на звездният Веселин Маринов! Тръпката бе голяма, емоцията силна, но нищо не попречи на Добрината в този щастлив за всички ден!

С пристигането си малките таланти директно се включиха в репетиция за озвучаването, след което започна и генералната репетиция на сцена заедно всички участници. По време на провеждането и децата поднесоха своя скромен коледен подарък на Веселин Маринов, а именно ръчно изработена Коледна Картичка с инициалите на децата и СТИХ – ПОСЛАНИЕ съчетан от 42 заглавия на песни от албуми на певеца! Подариха и авторска картина на търговищката художничка Диана Ангелова, която представлява зимен акварел.

Всичко бе на много високо организационно ниво. Екипът на г-н Маринов е изграден от професионалисти в бранша и това си пролича на самият концерт, а именно неговото безупречно протичане! Две Национални медии – bTV и Планета TV заснеха и ще излъчат спектакъла на Бъдни вечер и Коледа!


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background