Квартет Белканто с нова авторска песен -„Друг герой“

Written by on 21/11/2018

Квартет Белканто бе създаден като група в Х-Фактор – България през 2015г. Стигна почти до големия финал и бе един от основните фаворити в предаването.

Като финалист, групата стигна почти до Големия финал с огромната подкрепа на милиони свои фенове. Изразително се очерта като белег, че тя е харесвана от най-различни поколения – от деца до възрастни -Всеки намираше по нещо ценно за себе би в нея.
В Белканто участват: Тончо Тончев , Теодор Батуров , Светозар Христов и Валентин Гальов.
Групата продължава своето развитие  с новата си авторска песен:“Друг герой“
Песента е съвсем нова и Радио Търговище има уникалната възможност да ви представи премиерно тази песен.

Песента може да чуете тук:

 Новата песен вече може да слушате и в онлайн ефира на Радио Търговище.

Песента е осъществена с изключителната финансова подкрепа на издателство Архимед, художничката Мария Илиева и бе снимана във Вила Буров град Варна, която не работи извънредно цяло денонощие до приключване на снимките – огромен жест, за който Квартет Белканто изразява своята изключителна благодарност.
Клипът се очаква да излезе в началото на месец Декември 2018. Радио Търговище вече има и информация от „кухнята“,около заснемането на клипа към песента.
Сюжетът на видеото се развива в далечното минало когато романтиката и честта са част от живота, а не само блед спомен.
Сценарист на клипа е художничката Мария Илиева, оператор и режисьор Николай Скерлев, асистент режисьор Теодор Батуров.
В песента участват и най-елитните балерини от Варненска Опера, както и девойки избрани след сериозен и дълъг кастинг. Специално за клипа е ползвано истинско ретро виенско огледало принадлежащо на майката на Мария Илиева, което е пътувало специално за клипа два дена до Вила Буров и тежи над 60 килограма. А идеята за всичко е дошла от впечатляващите стихове на Теодора Вълева.Снимачният ден бива изключително труден поради рязката промяна във времето и проливният дъжд, който проваля част от снимките навън и почти разболява екипа. Снимките отнемат повече от 24 часа заснемане без прекъсване и продължават до 2 часа на следващия ден.

Очакваме с нетърпение премиерата на видеото към песента през следващият месец.


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background