Анкетата за име на новата улица при „пробива Катрафилов“ отново е активна

Written by on 02/10/2018

Анкетата за име на новата улица при „пробива Катрафилов“ отново е активна на сайта на Община Търговище. От днес, 2 октомври, до 12.00 на обед на 9 октомври, гражданите ще могат да дадат своя вот за трите предложения, събрали най-голяма подкрепа в предходното гласуване. Те са за арх. Йордан Севов, Пеню Стоянов и за полк. Никола Свещаров. Срещу всяко от предложенията отново ще присъства и кратка биографична справка.

Прегласуването е наложително след като в Община Търговище постъпиха сигнали от граждани и бе направена проверка от страна на системния администратор на сайта, при която бе установена необичайно висока активност при гласуването след 22.00 часа на 30 септември, включително от IP адреси от други държави.

Администраторът на уебстраницата на Общината е взел необходимите мерки за максимално ограничаване на възможностите за манипулиране на резултатите от анкетата.

Община Търговище отново изразява съжалението си от опитите за опорочаване на допитването, което бе обявено с най-добри намерения, като част от политиката на ръководството за активен диалог с гражданите.  

Уверяваме, че въпреки опитите за всяване на смут в работата на администрацията и противопоставяне на гражданите, екипът на Общината и занапред ще продължи да се допитва до мнението на жителите на Търговище по значими теми от обществения живот.

 


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background