Започва учебната година и за Обединен детски комплекс – Търговище.

Written by on 25/09/2018

Учебната  година започва на 01 октомври 2018г. Подаване на заявления за включване във формите – всеки ден на място от 8.00 до 17.30 часа, пл. Ст. Мавродиев, срещу Централна кооперативна банка. 

Новата учебна година с хубава новина за родителите на деца от детските градини и учениците от началните класове. Със съдействието на община Търговище, към нашия център е разкрита нова форма за работа в направление „Спорт” – Кинезитерапия/Лечебна физкултура. Безспорни са ползите от такива занимания във време, когато отчитаме, че деца ни стават все по-обездвижени. Новата форма се въвежда във връзка с изпълнение на стратегическата цел – профилактика и рехабилитация на детското здраве, заложена в Стратегия за развитието на предучилищното и училищното образование в община Търговище за периода 2016-2020 година.
Заниманията ще се провеждат два пъти седмично в групи, сформирани в детски градини и училища, където има условия за работа и се установи най-голям брой на деца с начални гръбначни изкривявания. Това ще бъде направено с безплатен преглед, извършен от специалист, със съгласието на родителите. Ръководител на заниманията е г-жа Виктория Николаева – специалист по Кинезитерапия и преподавател по Физическа култура и спорт.


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background