Преслава Петрова и Сесил Алпер от Търговище участваха в благотворителен концерт в Пловдив

Written by on 05/09/2018

Концерта, под надслов „Заедно“, се проведе в античния театър в Пловдив, в подкрепа и с цел набиране на средства за децата от музикалната школа в града, ръководена от Румяна Иванова – блестящ музикален педагог, който стои зад успехите на редица изгряващи на музикалната сцена звезди – 4 Magic, Лидия Ганева, Даниела Пирянкова, Мирослава Тодорова и други. Целта е събиране на средства за ремонт на помещенията на школата, за да може да продължи дейността си.

Поканените участници са подбрани като златни медалисти от конкурса „Ноти по пясъка“ – гр. Приморско. Преслава Петрова сподели за Радио Търговище: “ Една много добра организация, с широка

медийна подкрепа и всичко това подкрепено с участието на известни български ипзълнители като – Любо Киров, Маргарите Хранова, Наско – радиоводещ от БГ Радио и професионалистите от Кросфайър, които осигуриха музикалния съпровод на участниците. Освен индивидуалното представяне,  всички изпълниха и групово песните: „Клетва“ – Щурците и песента химн на конкурса в Приморско „Ноти по пясъка“. Събрани са достатъчно средства за отремонтиране базата на школата – това съобщиха от организаторите след края на събитието.

 


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background