БАЩАТА НА ФИЛИП КИРКОРОВ НАГРАДИ 12 – ГОДИШНАТА СЕСИЛ АЛПЕР ОТ ТЪРГОВИЩЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС В АЛБЕНА

Written by on 03/09/2018

12 – годишната Сесил Алпер, възпитаничка на Музикална Школа „New Voices” Търговище с ръководител Десислава Станкова се завърна с 3 Приза от Международен фестивал в курорта „Албена”.

През уикенда на престижния форум тя се състезава в две номинации – „Песен на роден език и „Световен хит“ в направление „Вокал“ и спечели за пореден път най – високото отличие „Гран при“ и два златни медала.

Международният фестивал „Stars of the World – Alexandra Princess Angel” се проведе за шести път в курорта „Албена“, организиран от Арт компания „Нови звезди“. В него взеха участие изключителни таланти от 11 страни – България, Русия, Израел, Латвия, Армения, Казахстан, Молдова, Румъния, Украйна, Гърция и Беларус.

За втори път фестивалът подкрепи изцяло кампанията на „Нови звезди“ против насилието над деца „Александра – Принцесата Ангел“ – посветена на 8-годишната Александра Тодорова от Поморие, жестоко убита през 2014 г.

Форумът бе открит със специална церемония, така наречена – „Парад на нациите„, на която всеки от участниците се представи по отделно и бе облечен в традиционален фолклорен костюм от държавата си!

За втори път в световен мащаб се организира и номинация „С песните на Филип Киркоров“, посветена на певеца, роден във Варна.

За изпълнението в тази номинация Филип Киркоров и неговият музикален директор предоставиха лично на организаторите и участниците оригиналните инструментали за песните. Останалите номинации са: „Мюзикъл„, Фолклор„, „Принц и Принцеса“ и „Мода„.

А ето и състава на журито председателствано от Бедрос Киркоров – почетен гост на Фестивала, певец, народен артист на Русия, баща на Филип Киркоров. Сесил получи и няколко нови покани за участие в Международни конкурси и посети и майсторски клас организиран от Бедрос Киркоров.


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background