Поли Цанева от Търговище сред 12-те финалисти на „Бургас и морето“!

Written by on 21/08/2018

Казвам се Полина Цанева, на 25 години съм от град Търговище. Тази година успешно се дипломирах като магистър в УНСС, със специалност: ‘’Маркетинг – Бранд мениджмънт’’, а когато имам свободно време уча графичен дизайн и се занимавам с музика, пиша песни, уча се да свиря на китара. Заобичах повече ролята на композитор, отколкото на изпълнител. От 2011 г. създавам качествена българска музика.

Написах песента ‘’Аз или Ти’’ преди  2 години.  Не си спомням кога точно, но беше една леко неточна мелодийка, която стоеше в папка ‘’ Записи’’  в моя компютър. Имаше си само припев и затова повярвах в нея и реших да и създам куплети.

Песента е любовна, всеки ще го улови.  Винаги пиша любовните си песни по истински истории. За съжаление и тази е една от тях. Спомням си, че написах текста лесно.

Започнах тогава да търся аранжор, който да ми помогне в реализирането на този проект. Светослав се отзова и решихме да работим заедно. Изпращах я по различни места за мнения. Както бях повярвала в песента си, накрая се разочаровах за момент. Спрях дори да я слушам. Почти се отказах от музиката, но тогава се случи това, за което чаках толкова години, а именно конкурса Бургас и морето.

Песента бе сред 12 –те финалисти и това, че щях да изпея песента си пред 3 000 човека и още хиляди, когато го излъчат по телевизията, за мен беше сякаш печалба от тотото. Повярвах, че имам потенциал, повярвах, че и трябва да се развивам в тази посока, но има още много да уча!


Current track

Title

Artist

Със съдейдтвието на : LIVE365

Със съдейдтвието на : LIVE365

Background